Min resa mot mål!

söndag 7 november 2010

Sur!

Idag har det huserat en skock elefanter i huset!  Jag blir galen! Det är grannen under som har två barn som springer fram o tillbaka. Bobo kom hem vid fem i morse efter att ha jobbat ett 12 timmars pass på en fest i stadium arena. Idag ska han till Åtvidaberg o jobba på fotbollsmatch, alltså behöver han verkligen de få timmars sömn han kan få. Runt 11 tiden i dag håll jag på att tappa fattningen helt så jag tog ett par djupa andetag och gick ner till grannen o ringde på... Ett illvrål o barna skrik hördes innifrån, tänkte att nu slåss de för att få vara först till dörren o öppna, lovar de lät som ett helt kompani som rusade mot dörren. När de väl får upp den så står det bara två små barn innanför på ca 4-6 år (vart tog resten vägen?) " är pappa hemma?" DÅ kommer pappa runt hörnet i TRÄNINGSKLÄDER! svettig och flåsar... " Jag undrar om ni kan försöka lugna ner er lite; min sambo jobbade till 05.00 i morse och behöver få sova, det låter som en hel skock elefanter här nere"
"- Vi tränar bara men vi är snart klara, om 5 minuter är vi klara kanske" säger karln med ett jätteleende!! MEN HALLÅ!! vad svarar man? Jag vill ju inte starta gräl eller vara otrevlig så jag bad honom bara att vänligen tänka på att alla inte uppskattar elefanter...
Träna är bra, det borde säkert alla göra mycket mera men att köra ett tränings  program med massa hopp o skutt och stamp gör man bara inte i lägenheten!!
Vi har alltid trott att dundret som sätter igång på kvällarna mellan 22-23 är hans barn som protesterar mot att behöva sova o därför springer fram o tillbaka så jag har tyckt lite synd om karln ( han har delad vårdnad om barnen o ibland är det ju svårt att säga ifrån då, man vill ju vara den snälla föräldern) men nu verkar det ju som att han startar sitt träningspass helt enkelt. Blä!!!

2 kommentarer:

Pella sa...

Undrar om han bor ovanpå mej nu...?!
:D
Eller bor han kvar hos dej?

Neli sa...

Nej då han bor kvar ännu... men just nu håller han på o bygger/renoverar så han kanske blir vräkt han med snart... hoppas kan man ju alltid! visst låter det i lägenheter, man måste få låta men denna hopplösa granne har ingen hyfs alls. Han är obehaglig och har så mycket konstiga stönanden o annat för sig när han går i trappan eller är i badrummet så han skrämmer mig lite