Min resa mot mål!

fredag 19 april 2013

Dag 81

Nu känns skitveckan jag hade väldigt långt borta! Jag har nu hållit på 11 veckor, det har gått lite upp o ner fast mest ner förstås. Jag har ett jäkla fokus på mitt mål, visst "fuskar" jag i bland men jag försöker att fuska rätt så gott det går. Till tacos t ex så får jag egentligen inte äta bröd eller chips eller majs men jag har valt att 2 st tacotubes eller båtar som vi säger, är tillåtet för mig. lika så 2 tsk majs. Det är mitt val som gör att det känns mycket lättare, jag anser att en liten begränsad mängd som är bestämd i förväg är mycket bättre än ett oplanerat frosseri när det brister. Ja och den filosofin verkar ju funka eftersom jag räknade ut att mitt snitt är på 1,4 kg i veckan!! Eller lite drygt 2 hg/dag! sanslöst!!!


Morgonens vikt: 98,8!

2 kommentarer:

Åza Andersson Mägi sa...

Älskar dej! Är stolt över dej! Beundrar dej! Avgudar dej! Är impad av dej!

So what om minskningen blir några hekto mindre för att du fuskar med lite majs? Huvudsaken är att du fortfarande går ner i rasande takt!
Du är bäst helt enkelt!

Neli sa...

Tack söta du!Ja jag gör ju mina val medvetet och kan stå för dom, visst kan man bli frustrerad i bland bara för att jag blivit van att det ska gå neråt varje dag men men jag tappar inte fokus bara för att vågen står still eller pekar lite upp några dagar. Jag gör ju detta för min skull och jag ska ju stå ut med mig själv både genom dieten och resten av livet!!