Min resa mot mål!

måndag 2 maj 2011

Någonstans i tidernas begynnelse gjorde "någon" en rejäl tanke vurpa! ( istället för "någon" får du själv sätta in Gud, Gudrun, Allah, Freja eller vad du nu finner lämpligt)
Vi kvinnor har ont vid ägglossning, ont vid mens, ont att föda fram barnet ( och faktiskt har en del väldigt ont av att tillverka dem oxå)... Varför? Om grund tanken var att man är mer rädd om det man fått kämpa för så sket det sig rejält eftersom barn misshandlas mer än någonsin över hela världen... Så hur tänkte "någon" egentligen? och om nu grundtanken var smart varför fördelades inte smärtan lite? Om karlarna fick lite ont i apparaten vid sex kanske antalet våldtäkter skulle minska, fast det är klart då skulle ju även det trevliga myset minska... tänkte inte på det... men om det gjorde ont när det är för tight då? då kanske antalet pedofiler skulle minska... men det faller väl det oxå för det finns ju massa andra hemskheter de kan göra med barnen istället... Men varför måste vi tjejer ha så förbannat ont månad efter månad, år efter år? det är orättvist!!!!!! Det är fusk att inte killarna har något motsvarande så man kan få lite förståelse!! AAAAARRRRGGGGHHHHHHH!!!! O då kanske det skulle prioriteras att uppfinna bättre smärtstillande för det.... Gud så trist jag låter, o vilken pain in the ass jag måste vara idag! Stackars älskade Bobo, jag får nog försöka bita ihop idag oxå så han inte flyr o gömmer sig...

Aj som fan o ha en bra dag för helvete!

2 kommentarer:

Åza Diaz Mägi sa...

Du har en poäng där! Har inte tänkt på det sättet förut. Är det då tillåtet för oss att slå männen lite mer med dammtrasan, eftersom de så sällan har ont????

Neli sa...

haha ja det tycker jag vi har!!! En damtrasa ger inga märken... fast vi måste göra det med glimten i ögat för ingen förtjänar att bli slagen på riktigt. förresten så kanske just din karl har haft ont så det uppväger och blir över med tanke på motorcykelolyckan... han bröt väl ganska mycket i sin kropp väl? Jag minns inte så mycket det är ju ett tag sen. Kramelikram o puss på näsan!